Over mij

 

 

Hey daar, wat leuk dat je mijn website bezoekt. Benieuwd naar mijn verhaal? Lees snel verder.

Ik, Lidi, ben begonnen met Organic Treats omdat ik merkte dat de “gezonde” producten uit de supermarkt vaak vol met (onnodige) toevoegingen zaten. Dat moet anders kunnen, dacht ik.  Een paar jaar geleden ben ik samen met mijn gezin (man en 4 kids) geminderd met vlees eten. Hierdoor werd ik steeds bewuster van wat er in mijn voeding zat. Hierdoor ben ik steeds meer op gaan letten wat ik at. Ik wilde niet constant etiketten lezen en vervolgens teleurgesteld op zoek gaan naar een alternatief. Met deze webshop wil ik jou helpen: ik wil jou die teleurstelling besparen en jou dat alternatief bieden. Ik heb de ingrediënten al voor je gecheckt en lekkere en verantwoorde snacks voor je verzameld. 

Bij Organic Treats kan je terecht voor gezonde snacks en tussendoortjes. Heb je een gezonde levensstijl, heb je last van allergieën, wil je glutenvrij snacken of wil je gewoon producten zonder dierlijke toevoegingen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn. Naast je dagelijkse portie groenten en fruit is het ook lekker om een zakje chips te eten. Of tijdens je break op werk wat gezonde snacks weg te happen. Het draait uiteindelijk om balans. Maar met lekkere snacks, wordt het veel makkelijker om die balans te vinden. Lekker en gezond eten moet voelen als een cadeautje aan je lijf. Mijn missie is dan ook om de wereld een klein stukje gezonder te maken. 

Bij Organic Treats kan je met een gerust hart winkelen: de meeste producten zijn glutenvrij, lactosevrij, plantaardig, suikervrij en geschikt voor iedereen die lekker én gezond wilt snacken. Eating healthy is a treat: ik pak met alle aandacht en liefde jouw bestelling in! Jouw pakketje is altijd een klein feestje! 

Zijn er producten die je mist of die je graag in de shop zou willen zien. Of heb je een vraag of opmerking? Stuur mij dan een bericht via de contactpagina. Je mag me ook een DM sturen via Instagram @organictreatsnl

Have a happy & healthy day!

Lidi